Наставникът на Монтана, Атанас Атанасов, остана доволен от странието на своите играчи при успеха срещу Локо София в контрола, но призна, че доста от тях са били настроени да си тръгнат по най-бързия начин към родните места, за да гласуват на парламентарните избори. 

„Доволен съм единствено от старанието. Много неща не се получиха, но е важно, че всички са здрави след мача. Локомотив София бяха равностойни днес, въпреки резултата. Бяхме с различна система на игра и на моменти някои неща се получиха. Доволен съм от проверката като цяло“.

„Първата част беше по-слаба. Играчите чакаха да си заминат по родните места, за да гласуват. Това не е правилно, защото тези хора са професионалисти и с това си изкарват хляба. Във всеки момент те трябва да са на 100%“.

„На нас ни предстоят все сложни мачове, с напрежение в тях. В България всеки може да се противопостави на всеки. Отиваме в Разград, за да опитаме нашия начин на играч, за да постигнем позитивен резултат“, завърши Атанасов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.