Президентът на Монтана Румен Панайотов не бе особено доволен от сезона на своя отбор, като сподели, че очаква да има големи промени в клуба. Той допълни, че вероятно Николай Митов ще е новият треньор на "Огоста".

"Предвид това, че загубихме шансове за класиране в efbet Лига, настроението не е на висота. Дано момчетата да намерят сили да спечелят мача. Трябва да имат мотивация, тъй като са професионалисти. Мисля, че през цялата година сме в лоша форма. Не знам какво да го отдам. Като единици сме най-добрият отбор. Резултатите са такива, но липсата на недобра свършена работа като подготовка и като тренировъчен процес доведоха до тези резултати", започна Панайотов.

"Ще дадем шанс на някои момчета. Евентуално новият треньор ще иска да види други играчи, за да види с кого иска да продължи напред. Факт е, че втора година не се получават нещата, както ни се искат на нас нещата. Ще направим нещо ново през следващия сезон и ще има големи промени. Ще търсим развитието на клуба и отбора", добави президентът на Монтана.

"Резултатите и класирането не лъжат. Николай Митов е много близо до това да е нов треньор. И в момента е в Монтана. Остават дребни детайли, които да уточним. Искам от Митов да направи един хубав екип, който да работи в името на отбора и да преследва дадена цел. Надявам се, че в близките дни ще направим най-доброто за Монтана", завърши Румен Панайотов.