Наставникът на Монтана Светлан Кондев бе видимо доволен от минималния успех с 1:0 над Добруджа като гост в мач от 4-ия кръг на Втора лига. Според него тимът му заслужено е спечелил, тъй като е владеел инициативата, докато домакините са изчаквали своите възможности само на контраатаки.

"Виждате по какъв труден начин момчетата се пребориха. Нямам никакви забележки. Очаквах точно такъв мач. Владеехме инициативата. Добруджа искаше на контраатака да ни излъже. Накрая си пролича, че по-класният отбор победи", започна той.

"Във Втора лига се играе съвсем различен футбол. Проблемът бе да се пренастроим от efbet Лига на Втора лига. Затова започнахме толкова колебливо. Имаме достатъчно мачове, в които да поправим грешките, които допуснахме", продължи Кондев.

"Данчо Йорданов, ако видите статистиките, не е голмайстор дори в контролите. Дано да продължи така и да вкарва голове", призна специалистът.

"Нашият отбор в предишните срещи допускаше много малко попадения. Сега пускахме много леки голове. Имаме неща, които да изчистим. Не се заблуждаваме. Нормално е да победим и ние един път. Постоянно търсим да подсилим отбора. Ако ли не, с тези момчета ще се борим", завърши изказването си старши треньорът.