Наставникът на Монтана - Антони Здравков, сподели емоциите си след победата с 2:0 над водача във временното класиране във Втора лига Етър. 

"Определено съм доволен. Изиграхме един добър мач, знаехме как ще подходи Етър, знаехме, че разчитат на дълги топки и центрирания и това ни отвори пространство за контраатака", призна Здравков. 

"Смятам, че се справихме доста добре в средата на терена. Отпред също пресирахме добре, оставяхме само един човек, който знаеше какво прави с топката. Момчетата показаха характер до последно, не се сломиха от високите топки, подходиха със спокойствие и хладнокръвие." 

"Самочувствието идва с победите. До момента играем добре с преки конкуренти и отбори пред нас. Срещу отбори под нас не играхме толкова добре, съжаляваме за трите равенства. Въпреки всичко, показваме израстване и стоим по-добре на терена." 

"Ние не сме в ситуация, в която може да подценяваме, защото изоставаме точково. Няма логика да си мислим, че всичко е свършило след днес. Напротив - тепърва всичко започва. Радвам се, че футболистите са възприели идеята ми за влизане в топ 4 и го показват с всеки мач", завърши специалистът.