Треньорът на Хебър Александър Попов коментира успеха на тима с 3:1 гейма над Монтана в първи 1/2-финален мач в WINBET ПЛЕЙОФИТЕ в първенството по волейбол.

"Няма по-дълъг двубой, това е полуфинал, Монтана игра далеч по-освободено. Хебър игра със значителен брак в основни елементи, което го отдавам единствено на лека нервност в момчетата. Това са добри състезатели, играли в чужбина, знаят за какво става въпрос. Дори в подобна ситуация, и Тодоров, и Къртев направихе необходимото в центъра. Сервисът има какво да даде, сложна ситуация за всички нас, радвам се за победата", коментира Попов след успеха.

"Очакванията са малко по-големи, в момента не играят много добре, но печелят, което е много хубаво. На мен ми е малко странно. Амбициите са на лице, спортните аргументи също, зависи от моментна форма, моментно състояние, от желание. Да се преценява между можене и искане и там да се настоява малко повече защото трябва малко и характер", добави той по повод възможността Хебър да атакува титлата.

"Получих покана за следващия сезон от отбора на Хебър, все още не съм взел решение, с оглед на ситуацията тук, и с оглед добрите думи, които чух от ръководството решихме, че след като ЦСКА отпадна и имам тази възможност в следващите две-три седмици да съвместявам някои функции да се опитам да им помогна. Ръководството ми е отправило оферта, в най-скоро време трябва да вземем решение и как да продължим", каза още Попов.

"Ситуацията вече е такава, с проблемите които имаме може да се окаже още един проблем. Какво да очакваш, въпрос на решение, на трезви решение, на мъдрост и на сърце, нека оставим коментарите. Не сме взели решение,, в отпуск съм от ЦСКА, много неща трябва да се случат в ЦСКА, в Хебър".

"В Хебър има много върхове, за да се качиш на който и да е връх. Момчетата на ЦСКА играха много добре през сезона", добави още Попов.

"Отборът на Хебър е фаворит, има добра организация, по възможности, рано или късно ще се получат всички неща, които са планирали, дали с мен, или без мен", коментира в заключение треньорът на Хебър.