Капитанът на Монтана Даниел Гаджев бе любезен да отговори на въпросите на Гонг преди последната тренировка на отбора преди сблъсъкът с Левски. Младият футболист е един от лидерите на тима, като това му позволи да изрази оптимистична прогноза преди утрешния мач срещу сините.

“Имаме сили да вземем нещо от Левски, точка, а защо не и победата. До момента винаги нещо не ни достига с грандовете и се надявам този път да се получи и да спечелим, за да зарадваме нашите фенове и ръководството. Съперникът има доста натоварена програма, заради мачовете в Европа, но мисля, че това няма да им се отрази, защото все пак са гранд и разполагат с равностойни играчи“, каза Гаджев..

Относно най-опасният футболист на Левски Гара Дембеле, халфът изрази оптимизъм, че за пореден път неговите колеги в отбрана ще могат да се справят с неговото опазване. “Когато Дембеле играеше за Локомотив Пловдив на техен терен ги бихме с 4:1 и тогава Гара нямаше много шансове за изява преди месец играхме контрола с Левски на Герена и докато той играеше отново не ни отбеляза гол надявам се традицията да продължи и защитата, както и целият ни отбор да се справим с неговото опазване.”

“След три годишен период на Огоста дефанзивният халф вече мисли за смяна на обстановката. Като всеки млад играч, искам да се развивам и мисля, че вече ми е дошло времето да бъда продаден. На този етап искам да поиграя за силен български отбор, ако може от челната тройка и после да изляза в чужбина.”

Клубният стадион на монтанци не се слави с много добро тревно покритие, но футболистът е оптимист, че хората, грижещи се за терена ще направят всичко по силите си, за да приведат съоръжението в приличен вид, за да се получи качествен двубой.

“Ще използваме утрешният мач, за да докажем, че сме добър отбор, като победим Левски и преборим този недостатък, при нас да играем на приливи и отливи”, каза още Даниел Гаджев.