Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов остана доволен от показаното от неговите футболисти въпреки загубата от Славия след дузпи, като по този начин „белите“ се класираха на ¼-финал за Купата на България.   

lap.bg
32 снимки

„Победата я изпуснахме, защото Славия ни вкара гол. Доволен съм от всички. Момчетата, които играят по-малко, се представиха на добро ниво. Това показва, че на всеки един можем да разчитаме. Допуснахме гола, макар че и Славия имаше и други ситуации, които не ги вкара. Всичко се реши на ролетката на дузпите, там е повече психика“.

„Не сме тренирали дузпи, не сме предвидили подобен вариант. Знаем кои са изпълнителите ни. Цонков изтърва дузпата, но всеки може да пропусне. Главното е, че отбора си стоя доста добре, поучиха се добри неща от хора, които по-рядко играят“.

„Естествено, да. Очевадно е, че 7 човека останаха в Монтана. Приоритет ни е първенството. Купата може по натам, когато изградим състав. Сега е такава ситуацията, че първенството ни е приоритет“, заяви Атанасов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.