Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана доволен от представянето на своя тим срещу Левски за Купата на България, въпреки загубата с 0:1 и отпадането от турнира.

„Не мисля, че се обърка нещо за нас в този мач. Държахме се много добре на терена. Не дадохме много шансове и пространства на Левски, въпреки че те подходиха много сериозно и пуснаха всичко най-добро, с което разполагаха. Това показва, че те имат амбиция да стигнат колкото се може по-напред за Купата“, коментира Феро

„Аз съм удовлетворен от играта ни. Имаше две положения през второто полувреме, с които можеше да стане доста по-интересно. Не мисля, че трябва да съжаляваме и да навеждаме глави от този мач. Показахме, че играем добре и сме равностойни на отборите от нашето първенство“, каза още той.

„Знаехме, че Левски повече играеше в изчаквателна позиция в предишните мачове. Чакаше да сбъркаме. Имаше равностойност в мача, въпреки че привидно те владееха топката. Те не създадоха много положения. Момчетата изпълниха това, което искахме от тях. Представихме се добре, просто ни избяга шанса в положенията, които имахме“, продължи специалистът.

„Ние играхме срещу Левски все пак. Срещу отбори от нашата класа е нормално да реализираме шансовете си и да правим повече положения. Винаги има респект срещу отбори като Левски, ЦСКА и Лудогорец. Има възход в нашия отбор и той се дължи на момчетата. Не съм огорчен от днешния резултат“, сподели още Ферарио Спасов.