Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира постигнатата победа над Поморие с 3:1 в двубой от 8-ия кръг на Втора лига.

„В определени моменти да, постигнахме първи успех навън, и то над отбор като Поморие, който спечели категорично срещу Балчик, изпуснахме доста ситуации, създадохме и положения, все пак поздравявам футболистите си, следващата седмица ще е тежка, аз й казвам „Страстната седмица”, след като освен мача с ЦСКА за Купата играем и с Арда за първенство”, коментира Спасов след успеха.

Треньорът на Поморие Радослав Боянов коментира поражението на тима си от Монтана с 1:3 в двубой от 8-ия кръг на Втора лига.

„Честитя победата на Монтана, играхме срещу тактически грамотен отбор, атакуват разнообразно, имахме ситуации, като игра съм доволен, но не съм доволен от резултата. Искахме да изравним, това ни коства и третия гол. Доволен съм от старанието на момчетата, капитанът ни Антон Иванов пропусна двубоя, а с него играем коренно различно, ще отработим слабостите и продължаваме”, коментира треньорът на Поморие Радослав Боянов.